PAYABL EKA AEΛ: Τηλεοπτικά τα εντός έδρας ευρωπαικά της παιχνίδια

Ανακοινώθηκε συμφωνία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, στην διοργάνωση της Delasport Balkan League

Η επίσημη ενημέρωση από την PAYABL EKA AEΛ:

Η PAYABL EKA AEΛ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας στην διοργάνωση της Delasport Balkan League.
Πρόκειται για μια υψηλού συμβολισμού συνεργασία γιατί με αυτό τον τρόπο η ΑΕΛ , η κυπριακή καλαθόσφαιρα επιστρέφει σε κάθε σπίτι στην Κύπρο, σε κάθε σπίτι της ομογένειας. Η ομάδα μας ως η μοναδική εκπρόσωπος της κυπριακής καλαθόσφαιρας στην Ευρώπη, έκανε σεβαστή την απαίτηση των χιλιάδων φιλάθλων και φέρνει κοντά σας κάθε μάχη που θα δώσει η ΑΕΛ για διάκριση στα πλαίσια της Delasport Balkan League.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κρατικό τηλεοπτικό ίδρυμα του ΡΙΚ αλλά και την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών HH UNITRUSTMEDIA LTD, για την άμεση ανταπόκρισή τους. Είμαστε βέβαιοι πως η τηλεοπτική προβολή της ομάδας μας και κατ επέκταση της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα γίνει με σεβασμό, επαγγελματισμό και όπως αξίζει στην ιστορία του αθλήματος.
Σε αυτό το σημείο καλούμε τους χιλιάδες οπαδούς μας αλλά και κάθε φίλαθλο που αγαπά την καλαθοσφαίρα να κατακλύσει στις 18 Δεκεμβρίου το Νίκος Σολομωνίδης Αρένα για να σπρώξει την μια και μοναδική Βασίλισσα της κυπριακής καλαθόσφαιρας προς την νίκη απέναντι στην ΚΚ Lovcen Μαυροβουνίου. Η ομάδα μας, χρειάζεται να νικήσει με διαφορά πάνω από τρεις πόντους για να έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ο αγώνας είναι κρίσιμος και δεν πρέπει να λείπει κανείς. Το Νίκος Σολομωνίδης Αρένα είναι ανοιχτός για όλους και όλες, δεν μένει κανείς εκτός!
Μαζί μπορούμε πολλά, μαζί ξαναγράφουμε ιστορία, μαζί είμαστε ανίκητοι!
Με την ΑΕΛ, για την Κύπρο!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
PAYABL EKA ΑΕΛ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy