Τσολάκης: “Ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίζει. Έτσι μάθαμε και έτσι συνεχίζουμε – Ο κόσμος να μας στηρίξει στα δύσκολα”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Απόλλωνα μετά τη νίκη πρόκριση με 6-0 επί της Αγίας Νάπας

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Άγγελος Τσολάκης ικανοποιημένος και ευχααριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τη σημερινή(13/12) νίκη πρόκριση επί της Αγίας Νάπας μίλησε στην κάμερα της Cytavision, τόσο αμέσως μετά τον αγώνα αλλα και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Τι ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα για την προσπάθεια. Είναι λίγο άδικο για τις ομάδες της Β’ κατηγορίας με τον τρόπο που διεξάγεται το κύπελο και πρέπει να το δει η ΚΟΠ. Στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Ο κόσμος να μας στηρίξει στα δύσκολα. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίζει. Έτσι μάθαμε και έτσι συνεχίζουμε.

Όλα τα παιδιά πρώτη φορά έπαιξαν μαζί. Δείχνουν ότι το θέλουν. Όλοι είναι έτοιμοι. Αλλάξαμε 11 παίκτες και δεν ανησύχησα. Κρατώ ότι πετύχαμε δεύτερη νίκη. ο Απόλλωνας πρέπει να κερδίζει και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy