Εύκολο απόγευμα, εύκολη πρόκριση και βλέπει Νέα Σαλαμίνα

Πέρασε με εξάρα ο Απόλλωνας από το Δασάκι επικρατώντας της Αγίας Νάπας για την πρωτη φάση του Κυπέλλου

Την πρόκριση επικρατώντας με 6-0 της Αγίας Νάπας πήρε ο Απόλλωνας με αξιοσημείωτο γεγονός το χατ τρικ του Ντανίλο Σπόλιαριτς. Τα άλλα τρία γκολ πέτυχαν ο Μάρκες(2) και ο Ποντικός!

Από νωρίς ο Απόλλωνας έδειξε ότι δεν ήθελε να δυσκολευτεί και με γκολ κεφαλιά του Ντανίλο Σπόλιαριτς μόλις στο πρώτο λεπτό μετά από κόρνερ πέρασε μπροστά στο σκορ. Για ολόκληρο το ημίχρονο ήταν κυρίαρχος πετυχαίνοντας ακόμα ένα γκολ πάλι με τον Ντανίλο Σπόλιαριτς, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες με Βάργκας, Κοστάκε, Μάρκες και Κοστάκε. Η Αγία Νάπα είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με πλασέ που πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι του Δημητρίου, μετά το πρώτο γκολ του Απόλλωνα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-2 για τον Απόλλωνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας ευτύχησε να πέτυχει και πάλι γρήγορο γκολ, αυτή τη φορά εφτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Μάρκες που υποδέχθηκε το διώξιμο του τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας.  Στο 62΄ Σαγκάλ και Βαλμπουενά μπήκαν στον αγώνα ως αλλαγή στις θέσεις Κοστάκε και Αμπντουραχίμι, ενώ ο Χιλιανός είχε καλή ευκαιρία με σουτ δύο λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα. Στο 67ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Μάρκες πέτυχε το δεύτερο του προσωπικό γκολ μετά από ασίστ Βαλμπουενά.

Το 5-0 για τον Απόλλωνα πέτυχε ο Ποντικός με ωραία σουτ έξω από την περιοχή, τέσσερα λεπτά μετά που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα. Στο 86΄ο Ντανίλο Σπόλιαριτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ποντικός έκανε το 6-0! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με τους “γαλάζιους” να παίρνουν μια εύκολη νίκη – πρόκριση!

 

Κίτρινες:

Αγία Νάπα: Στυλιανίδης, Έρστελινγκ, Φουριέλ, Πιρές, Σολωμού, Γιανναρά, Ρέτζιο, Ριέντε, Μελάς, Ευαγγέλου, Μότης

Στον πάγκο: Μέλκα, Κολοκούδιας, Γεωργάκης, Χαραλάμπους, Ρομάνο, Τσιάρας, Διαμαντόπουλος, Αναστάση, Χριστοφή, Σίλγκο, Γαβριήλ, Χρίστου

 

Απόλλων: Δημητρίου, Σιέλβικ, Άδωνη, Αμπντουραχίμι(62΄Σαγκάλ), Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς, Νταρίκουα, Κοστάκε(62΄Βαλμπουενά), Μάρκες(73΄Κμέρτσικ), Κολ(78΄Τέκιε), Βάργκα(73΄Ποντικός).

Στον πάγκο: Λέουβενμπεργκ, Λοϊζου, Εκπολό, Τέκιε, Κρμέντσικ, Σαγκάλ, Ποντικός, Ψύχας, Γιούρσεβιτς, Χάμπος, Βαλμπουενά, Φιλιώτης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy