Γράφουν για Dirk Kuyt – Επιβεβαιώνεται από Απόλλωνα

Εξέλιξη φαίνεται να προκύπτει για το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα

Δημοσίευμα από την Ολλανδία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα vi.nl, δαβάστε ΕΔΩ, αναφέρει ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε επαφές με τον Ολλανδό, Dirk Kuyt ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ιστοσελίδα μας έψαξε περισσότερο το συγκεκριμένο δημοσίευμα και επιβεβαιώνεται από τα ενδότερα του Απόλλωνα ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές.

Το κατά πόσο θα προχωρήσει είναι κάτι που θα φανεί μέσα από τις συζητήσεις. Πάντως υπάρχουν πιθανότητες να αποτελέσει το νέο προπονητή της ομάδας της Λεμεσού, ο πρώην θρύλος της Λίβερπουλ.

Το δημοσίευμα:

“Ο Απόλλων είναι το νούμερο επτά της κυπριακής Α Κατηγορίας. Ο σύλλογος πρόσφατα ήρθε σε διαζύγο με τον Σέρβο προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τώρα αναζητά διάδοχο. Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, ο Κάιτ και ο Μακάι βρίσκονται στην εικόνα για να ηγηθούν του συλλόγου, αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση. Στόχος είναι να παρέχουμε σαφήνεια γρήγορα.

Ο Κάιτ (43 χρόνων) εργάστηκε ως επικεφαλής προπονητής στη Φέγενορντ Κ19 και στη Χάγη, ενώ ο Μακάι απέκτησε εμπειρία ως βοηθός προπονητή στη Φέγενορντ Κ19 και στη Ρέιντζερς και ήταν επικεφαλής προπονητής της Φέγενορντ. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως πρεσβευτής για την πρώην ομάδα του Μπάγερν Μονάχου».

Ο Κάιτ δεν χρειάζεται ιδαίτερες συστάσεις, αφού αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ και την Εθνική Ολλανδίας, συμμετέχοντας σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και Μουντιάλ απέναντι σε Μίλαν (0-2) και Ισπανία αντιστοίχως (0-1). Αγωνίστηκε επίσης σε Κουίκ Μπόις, Ουτρέχτη και Φέγενορντ.

Ως προπονητής εργάστηκε σε Κουίκ Μπόις (βοηθός), Φέγενορντ Κ19, Χάγη και Κονιασπόρ”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy