Απόλλων: Βγαίνουν μπροστά οι Παλαίμαχοι – Τι ζητούν

Ανακοίνωση του Ομίλου Παλαιμάχων του Απόλλωνα

Ο όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιρισών του Απόλλωνα με μακροσκελές ανακοίνωση αναφέρεται στην πορεία της ομάδας. Συνιστά ψυχραιμία, ζήτα στήριξη και ενότητα στις δύσκολες μέρες που περνά η ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Σαν Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιρισών του ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού παρακολουθούμε την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μας και αυτό μας στεναχωρεί αφάνταστα.

Είμαστε και εμείς προβληματισμένοι με την εικόνα της ομάδας και κατανοούμε απόλυτα την πικρία και την στεναχώρια όλων των οπαδών μας.

Παρακολουθούμε και έχουμε άποψη για αρκετά θέματα, όμως δεν είναι η ώρα και η στιγμή να τα εξωτερικεύσουμε κριτικάροντας την ομάδα μας. Θα τα εκφράσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Διαβάζουμε επίσης αρκετά σχόλια στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας από οπαδούς της ομάδας μας από τα οποία κάποια θα πρέπει να αποφεύγονται.

Φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, συνιστούμε ψυχραιμία. Τώρα είναι η ώρα, που θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας, στα δύσκολα, και είναι αναγκαία η ενότητα και η στήριξη.
Η ομάδα μας περνά μια άσχημη ομολογούμενος κατάσταση και αυτό είναι ξεκάθαρο. Με 4 συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρουμε ίσως να συμβαίνει για 1η φορά, και οι μόνοι που μπορούν να το γυρίσουν είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μας, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. Ο κόσμος ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ εκεί σταθερός να στηρίζει την ομαδα μας με το ίδιο πάθος.

Φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μην παρασύρεστε από κανένα και σταθείτε στο ύψος σας και δίπλα στην ομάδα μας.

Όταν η οικογενεια μας περνά μια δυσκολία ΟΛΟΙ ενώνονται για να την αντιμετωπίσουν, έτσι οφείλουμε και έχουμε την υποχρέωση να κανουμε στην παρούσα φάση με την δική μας οικογένεια, την δική μας ομάδα.

Είναι η στιγμή που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ θα πρέπει ενωθούν και να δείξουν υπομονή, μακρυά από την ισοπεδωτική κριτική και σχόλια.

Υπάρχουν παρά πολλά παιχνίδια ακόμα και ας αφήσουμε την κριτική στο τέλος του πρωταθλήματος. Απομένουν 4 παιχνιδια μέχρι τα Χριστούγεννα. Με Εθνικός Άχνας και Οθελλο εκτός, Σαλαμίνα εντός και Καρμιωτισσα εκτός.

Ξεκινώντας από το Δασάκι στόχος μας είναι να κάνουμε 4 νίκες και να δούμε πως ενισχύετε η ομάδα την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου για να παρουσιαστεί πολύ πιο διεκδικητική.

Το μήνυμα που στέλνουμε στους Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι ότι η φανελλα που φορούν είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ και όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος να αποχωρήσουν άμεσα.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΙΔΕΑ – ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΜΑΣ !!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy