Πλουτής: “Κανένα θέμα με Πούνιν – Η διοίκηση θα ικανοποιήσει τα θέλω του προπονητή”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την προετοιμασία: «Είναι μια εβδομάδα χωρίς παιχνίδι. Έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας και θα ακολουθήσει τριήμερο ρεπό. Από Δευτέρας επιστροφή στις προπονήσεις και για την ώρα όλα κυλάνε ομαλά».

Για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Δεν μας ικανοποιεί η προσπάθεια καθώς δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος. Όπως φάνηκε και στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Γίνεται μια προσπάθεια η ομάδα να αλλάξει την εικόνα της και να βελτιωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε πιο μακριά στη βαθμολογία σε σχέση με τους στόχους που θέσαμε και θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς σε δύσκολα παιχνίδια αν θέλουμε να παραμείνουμε κοντά».

Για το τι άλλαξε ο Τόνι Κόσκελα: «Υπάρχει καλύτερη ψυχολογία και διάθεση απ’ τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που απουσιάζει είναι τα καλά αποτελέσματα. Θέλουμε μια νίκη σε ένα ντέρμπι για να ανέβει η ψυχολογία. Ο κύριος Κόσκελα προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα. Δεν έχουμε το εύκολο τέρμα και είναι κάτι που ξέρουμε, πρέπει όμως να δείξουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια για να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Γερολέμου προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι πιθανότητες θεωρώ πως είναι υπέρ του. Ο Χέντι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός με το ΑΠΟΕΛ και είναι στη διάθεση της προπονητικής ομάδας».

Για το αν γίνονται σκέψεις για επιθετική ενίσχυση το Γενάρη: «Ο κύριος Κόσκελα κάνει τις σκέψεις του και παρακολουθεί την αγορά. Η διοίκηση είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τα θέλω του προπονητή».

Για τις φήμες περί Ντιμίτρι Πούνιν και διοικητικά: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κύριο Πούνιν. Είναι απ’ τους χορηγούς της ομάδας όμως δεν υπάρχει κανένα θέμα για να εμπλακεί στα διοικητικά. Δεν έχει ανοίξει, δεν έχει προταθεί, δεν έχει συζητηθεί τέτοιο θέμα και θέλω να είμαι ξεκάθαρος για να μην αφήσουμε οτιδήποτε να εκκρεμεί».

Για τους υποψήφιους επενδυτές: «Απασχολεί τη διοίκηση, έχουν γίνει προσπάθειες, υπήρξαν κάποιοι ενδιαφερόμενοι και μπήκαμε σε συζητήσεις όμως δεν υπήρξε κατάληξη. Δεν είναι εύκολα αυτά τα θέματα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy