Έμεινε στο 2-2 η Νιουκάστλ στο «Μολινό»

Δύο φορές προηγήθηκε η Νιουκάστλ στο «Μολινό» αλλά η Γουλβς βρήκε ισάριθμες απαντήσεις, στην αναμέτρηση της 10ης της 10ης αγωνιστικής της Premier League. Ο Κάλουμ Γουϊλσον έκανε ό,τι μπορούσε, όμως το τελικό 2-2 απομακρύνει ακόμα περισσότερο τη Νιουκάστλ από την κορυφή.

Νωρίτερα η Άρσεναν δεν είχε πρόβλημα στην έδρα της κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Σέφιλντ Γιουνάτεντ και επικράτησε εύκολα με 5-0. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα κυριάρχησε απόλυτα και πήρε τη νίκη έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νκέτια, που πέτυχε χατ τρικ. Στο μεταξύ η Μπόρνμουθ πήρε σημαντική νίκη στην προσπάθεια για την παραμονή της στην κατηγορία, επικρατώντας με 2-1 της Μπέρνλι στο ντέρμπι της ουράς της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπρέντφορντ μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της κακής ξανά Τσέλσι με 2-0. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο απογοήτευσε πάλι τους φιλάθλους της και τα περιθώρια στενεύουν για τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς η ανυπόμονη διοίκηση δεν βλέπει σημάδια βελτίωσης. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ κέρδισε για τρίτη συνεχή χρονιά (!) στην έδρα της Τσέλσι με τα γκολ του Πίνοκ (58′) και του Μπεμό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy