Την κοίταξε στα μάτια αλλά στάθηκε άτυχος…

Οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια στέρησαν από τον Άρη βαθμολογικό κέρδος κόντρα στην Μπέτις που με γκολ του Πέρεζ πήρε τη νίκη με 0-1

Πάλεψε ο Άρης τον αγώνα και κοίταξε στα μάτια τους Ισπανούς της Μπέτις και θα μπορούσε να έχει βαθμολογικό κέρδος αν ήταν πιο εύστοχος στις ευκαιρίες που βρήκε με κύριο εκφραστή τον Μπαμπίκα. Η Μπέτις με γκολ του Πέρεζ σε αντεπίθεση μετά από χαμένη ευκαιρία του Άρη κατάφερε να σκοράρει.

Α΄ ημίχρονο:

Καλύτερα μπήκε ο Άρης στον αγώνα θέλοντας να αιφνιδιάσει και χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μπαμπίκα, στην πρώτη το σουτ του πέρασε έξω, ενώ στη δεύτερη και αφού πέρασε τον τερματοφύλακα το πλασέ του σταμάτησε πάνω στη γραμμή ο αμυντικός της Μπέτις. Μετά και το πρώτο δεκάλεπτο η Μπέτις βρήκε τα πατήματα της πήρε την κατοχή και έκλεισε τον Άρη, που με το γνωστό του γρήγορο παιχνίδι μπροστά προσπαθούσε να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Μαγιαμπέλα, Μπαμπίκα και Γκομίς.

Οι Ισπανοί είχαν τις δικές τους φάσεις προ το τέλος του ημιχρόνου με κάποια σουτ αλλά και ένα πλασέ που αποκρούστηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Άρης είχε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Μποάκι τραυματίστηκε λίγο πριν τα μισά του ημιχρόνου και τη θέση του πήρε ο Καζού. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Β΄ ημίχρονο:

Με τον Βάνα να έχει δύο πολύ καλές αποκρούσεις και να στερεί από τους Ισπανούς της Μπέτις σίγουρο γκολ κύλησε το πρώτο 15λεπτο της επανάληψης, με τον Άρη να αγωνίζεται με το ίδιο τέμπο και τρόπο βγαίνοντας πολύ γρήγορα μπροστά, έχοντας δύο καλές προυποθέσεις για να απειλήσει.

Στο 73΄και γιαένα δίλεπτό είχαμε τις φάσεις του αγώνα, αφού πρώτα ο Άρης με τον Μπάμπικα σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης σε ια επέλεση από αριστερά για την Μπέτις η κεφαλιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο επερχομενος Πέρεζ την έστειλε με πλασέ στα δίκτυα κάνοντας το 0-1 για τους Ισπανούς. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 88΄ είχε διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Στεπίνσκι πρώτα να βρίσκει το δοκάτι η κεφαλιά του και στην επαναφορά ο Μόργκαν να πιάνει το σουτ που πέρασε έξω. Οι δύο ποδοφαιριστές είχαν μπει ως αλλαγή.

Μετά και τα τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να δέχεται μια άδικη ήττα με 1-0, καθώς θα μπορούσε για βαθμολογικό κέρδος.

 

Κίτρινες: Μπένγκστον, Γκομίς /

Άρης: Βανά Άλβες, Μποάκι (25′ Καζού), Μουσούντα, Γιαγκό, Ουρόσεβιτς, Ζόκε, Στρούσκι(62΄Μόργκαν), Μαγιαμπέλα(85΄Μοντνόρ), Γκομίς(85΄Στεπίνσκι), Μπένγκτσον(85΄Σπόλιαριτς), Μπαμπίκα.

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Μόργκαν, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Μπρόρσον, Μοντνόρ.

 

Μπέτις: Rui Silva, Rodríguez, Pezzella, Ezzalzouli, Pérez, Luiz Henrique, Willian José, William Carvalho, Abner Vinicius, Marc Roca,  Aitor Ruibal

Στον πάγκο: Bravo, Fran Vieites, Bellerin, Miranda, Borja Iglesias, Rodri, Guardado, Alarcon Suares, Diao, Gines Sorroche, Fernandes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy