Συνεχίζεται ο κατηφόρος…

Νέα ήττα για Καρμιώτισσα αυτή τη φορά από την ΑΕΚ εκτός έδρας με 5-0

Ο κατήφορος συνεχίζεται για την ομάδα της Καρμιώτισσας, αφού και σήμερα(21/10) δεν έδειξε να αφυπνίζεται με την έλευση του καινούριου προπονητή και δέχθηκε και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ με 4-0!

Καταστροφικό πρώτο ημίχρονο για την Καρμιώτισσα που μέσα σε ένα δίλεπτο από το 17ο μέχρι και το 19ο λεπτό δέχθηκε δύο γκολ από τον Σολ, το ένα με πέναλτι και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές ελέω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κοβάσεβιτς και αφού συμφώνησε το VAR. Το μόνο που έχει να επιδείξει η Καρμιώτισσα είναι ένα σουτ στην αρχή του αγώνα με τον Νεοφύτου.

Δύσκολο το έργο της Καρμιώτισσας στο δεύτερο ημίχρονο αφού έπαιζε και με δέκα ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΚ έκανε το παιχνίδι της πέτυχε μέχρι το 75ο λεπτό άλλα δύο γκολ με Σολ που έκανε χατ τρικ και τον Ντίμερς, ενώ έχασε και πολλές ευκαιρίες. Όλα πλέον είχαν κριθεί για το ποιος θα έπειρνε τη νίκη, ενώ η ΑΕΚ στο 88΄με τον Γκιούρσκο πέτυχε το πέμπτο της γκολ.

 

Κίτρινες: Ρομπέρζ, Γκάμα / Ντούμπια, Σουκ, Λάρς

Κόκκινες: Κοβάσεβιτς

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Τόμοβιτς, Λέδες, Τόνγκια, Σολ, Φαράζ, Γκαρθία, Καπτούμ, Ρομπέρζ, Ντίμερς.

Στον πάγκο: Χερερίν, Τούμπας, Τρισκόφσκι, Λόπες, Μιλίσεβιτς, Γκάμα, Σάντος, Σάντσεζ, Γκιούρτσο, Μάμας.

 

Καρμιώτισσα: Άντος, Μαλόνε, Ντούμπια(46΄Λουκίλι), Νεοφύτου(82΄Μπενεζέτ), Φουρ(74΄Γκραντινάρου), Παντελή, Ρόσι(46΄Κατσαντώνης), Χριστοφόρου, Μπεν Σαλάμ(46΄Λάρς), Κοβάσεβιτς, Σουκ.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Αβραάμ, Λουκίλι, Μιχαήλ, Θεοδώρου, Γκρατινάρου, Λαρς, Αγγελή, Κατσαντώνης, Ματθαίου, Μπενεζέτ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy