Έβγαλε την υποχρέωση πριν την Ευρώπη…

Με 2-0 κέρδισε τον Εθνικό Άχνας και βλέπει Μπέτις

Νέα νίκη ουσίας και συνεχίζει ο Άρης που βλέπει πλέον την ευρωπαική του υποχρρέωση την ερχόμενη Πέμπτη. Με γκολ των Μοντνόρ και Στρούσκι νίκησε 2-0 τον Εθνικό Άχνας και έβγαλε την υποχρέωση.

Αν και ο Εθνικός ξεκίνησε με μια καλή φάση και ένα κόρνερ εντούτοις ο Άρης πήρε μετά το πρώτο πεντάλεπτο τον έλεγχο του αγώνα έβαλε δύο γκολ με τους Μοντνόρ και Στρούτσκι και έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πέτυχε κι άλλα γκολ κα γενικά εκτός από κάποιες προϋποθέσεις δεν απειλήθηκε καθόλου από τους φιλοξενούμενους. Δέκα τελικές για τον Άρη έναντι 3 του Εθνικού, ενώ η κατοχή ήταν υπέρ του Εθνικού, αφού ο Άρης έπαιζε το γνωστό του γρήγορο παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί, όμως ο Άρης έβγαινε γρήγορα μπροστά και με τον Μπαμπίκα είχε ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ. Ο προπονητής του Άρη έκανε αλλαγές αφού το μυαλό πλέον πήγαινε και φυσιολογικά στον αγώνα της Πέμπτης με την Μπετίς. Παρά τις όποιες ενέργειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ του αγώνα μέχρι και το 90΄. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς αλλαγή στο σκορ με τον Άρη να παίρνει μια σημαντική νίκη και να βλέπει πλέον τον ευρωπαϊκό αγώνα μ την Μπέτις.

 

Κίτρινες:

Άρης: Βανά, Καζού, Μποάκι(72΄Μουσουντά), Μπένγκτσον(46΄Στεπίνσκι), Μπράουν, Γκομίς(46΄Σανέ), Στρούσκι(64΄Νίκολιτς), Μπρόρσον, Μόντνορ(64΄Δημητρίου), Μπαμπίκα, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο:  Σωφρονίου, Ζάντρο, Γιαντάλ, Μουσούντα, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Δημητρίου, Σανέ, Νίκολιτς, Σζόκε.

 

Εθνικός Άχνας: Παναγή, Περατικός, Λίπσκι, Γκόμες, Μπράντονιτς, Λομοτέι, Νικολάου, Ιωάννου, Μ.Ηλία, Ντράζιτς, Αγγελόπουλος.

Στον πάγκο: Μάρκοβιτς, Ριστέφσκι, Κ.Ηλία, Πεχλιβάνης, Μπάικερ, Ενέμ, Καλλένος, Χριστοφή, Ακστεντίγεβιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy