Αποχωρεί ο Μπρόρσον…

Επίσημη ανακοίνωση από τον Άρη

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Άρης ενημέρωσε για την αποχώρηση του Σουηδού Μπρόρσον.

Η ανακοίνωση: 

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό αμυντικό Φρανς Μπρόρσον. Ο Σουηδός αμυντικός είχε σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε στον Άρη στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου (σεζόν 2021-22) και σε αυτά τα 2.5 χρόνια που ήταν στην ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ, συμμετείχε στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μας στην Ευρώπη και αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπρόρσον συνδέθηκε με την ομάδα μας και στο αντίο του είχε μόνο καλά λόγια να πει: “Όταν αποφάσισα να έρθω εδώ από τη Σουηδία πολλοί χαρακτήρισαν την απόφαση μου λανθασμένη. Όμως με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παρουσία μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, άλλαξαν γνώμη. Ο Άρης έγινε πλέον γνωστός και στην Ευρώπη. Θα θυμάμαι πάντοτε με χαμόγελο τη θητεία μου στον Άρη”. Κλείνοντας ο Μπρόρσον ευχαρίστησε όλους στην ομάδα, συμπαίκτες, προπονητές, φροντιστές και υπαλληλικό προσωπικό.

Με τη φανέλα του Άρη, ο Σουηδός αμυντικός κατέγραψε συνολικά 92 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ευχαριστούμε τον Φρανς για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy