Σενάριο «βόμβα» από τη Sport: Πιθανός δανεισμός του Μέσι στην Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», δεν θεωρείται απίθανη η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο.

Ένα ονειρικό σενάριο για τους φίλους της Μπαρτσελόνα έφερε στη δημοσιότητα η «Sport» το μεσημέρι της Παρασκευής (06/10)!

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, υπάρχουν πιθανότητες οι «μπλαουγκράνα» να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για δανεισμό του Λιονέλ Μέσι τον ερχόμενο Ιανουάριο, αφού υπάρχουν λόγοι που μπορούν να στηρίξουν την επιθυμία τους και να φέρουν πίσω τον σπουδαιότερο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η αποτυχία της Ίντερ Μαϊάμι, όπως όλα δείχνουν, να προκριθεί στα playoffs του MLS μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά, ενώ το δημοσίευμα βάζει στο τραπέζι και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο εκ των ιδιοκτητών της, Χόρχε Μας, ο οποίος τόνιζε πως ο Αργεντινός θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί Καταλονία για να τον αποχαιρετήσουν όπως του αρμόζει.

Δεδομένα, αν ο Μέσι δει θετικά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα η Ίντερ Μαϊάμι δεν φαίνεται ότι θα σταθεί εμπόδιο, ωστόσο, το σενάριο προσθέτει πως -μέχρι στιγμής- δεν έχει συζητηθεί κάτι επίσημο επί του θέματος από τις δυο πλευρές.

Παράλληλα, η «Sport» θυμίζει ότι στο παρελθόν οι Ντέιβιντ Μπέκαμ και Τιερί Ανρί είχαν εκμεταλλευτεί το διάλλειμα του MLS και είχαν γυρίσει στις ομάδες που είχαν πετύχει σημαντικά πράγματα στην καριέρα τους: ο Άγγλος στη Μίλαν και ο Γάλλος επιθετικός στην Άρσεναλ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy