Ένας + ένας για ΑΕΛ και κανείς από Απόλλωνα, Άρη και Καρμιώτισσα

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Νέων

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας Νέων Κ-19 συνεχίζεται με προπονήσεις και φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα. Η Εθνική μας προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 όπου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία, τη Μολδαβία και την Ισπανία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 15-21 Νοεμβρίου στη Γεωργία.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου οι προπονήσεις θα γίνουν στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 16:15, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 16:30 και προπονήσεις 17:00-18:30.

Την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου η ομάδα μας θα προπονηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 14:15, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 14:30 και προπονήσεις 15:00 – 16:30.

Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη ΜΕΑΠ στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας και ποδοσφαιριστών στις 15:00 και έναρξη φιλικού αγώνα στις 16:30.

Όσον αφορά εκ Λεμεσού μεριά μόνο δύο ποδοσφαιριστές από ΑΕΛ κλήθηκαν με τον ένα να είναι δανεικός στον Κούρη, ενώ από τις υπόλοιπες ομάδες τίποτα… Έιναι να αναρωτιέται κανείς, παρακολουθεί παιχνίδια ο ομοσπονδιακός προπονητής ή όχι;

Στην κλήση του Άρσεν Μιχαϊλοβιτς βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αϊντχόφεν: Κωνσταντίνος Ευριπίδου
Τζένοα: Λύσανδρος Ανδρέας Παπαστυλιανού
Ολυμπιακός Πειραιώς: Παντελής Μιχαήλ
Σασσουόλο: Άγγελος Νεοφύτου, Ανδρέας Ιωάννου
ΑΕΚ: Ανδρέας Λαός
ΑΕΛ: Λεόντιος Ζαχαρία
Ανόρθωση: Δημητριανός Τζουλίου, Ιωάννης Ξυδιάς
Αγία Νάπα: Χρίστος Ευαγγέλου
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Γιαννακού, Παναγιώτης Καττιρτζής
ΑΣΙΛ Λύσης: Μάριος Φασουλιώτης
Δόξα Κατωκοπιάς: Χρίστος Μανουσόπουλος
ΜΕΑΠ: Ανδρέας Χρίστου
Νέα Σαλαμίνα: Γιώργος Βίκτωρος
Ομόνοια Αραδίππου: Παναγιώτης Καραγιώργης
Ομόνοια Λευκωσίας: Ανδρέας Σκορδής, Ανδρέας Νικολάου, Παναγιώτης Ανδρέου
ΠΑΕΕΚ: Ιωάννης Κουπεπίδης, Γιώργος Καράντωνας
Κούρης Ερήμης: Μιχαήλ Ανδρέας Οδυσσέως

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy