Τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι του VAR για το μεγάλο φιάσκο

Οι αξιωματούχοι VAR της αναμέτρησης Τότεναμ-Λίβερπουλ, Ντάρεν Ίνγκλαντ και Νταν Κουκ, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από δύο αγώνες για τη λανθασμένη ακύρωση γκολ των φιλοξενούμενων, στην ήττα της Λίβερπουλ με 2-1 για το πρωτάθλημα.

Φιάσκο μεγατόνων… με απόφαση VAR (video)

Τα έβαλε με το VAR παρόλο που ευνοήθηκε η ομάδα του

Η ομάδα του Κλοπ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες μετά τις αποβολές των Κέρτις Τζόουνς και Ντιόγκο Ζότα, προτού το αυτογκόλ του Τζόελ Ματίπ στο 90΄+7 σφραγίσει τη νίκη για τους Σπερς.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ πίστευε ότι είχε πάρει προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Λουίς Ντίας, ο οποίος σκόραρε απέναντι στον τερματοφύλακα Γκουλιέλμο Βικάριο, αλλά είδε τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ του για οφσάιντ.

Το σώμα των διαιτητών, η Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), παραδέχτηκε αργότερα ότι η απόφαση ήταν λάθος, κατηγορώντας το ανθρώπινο λάθος και υπογραμμίζοντας ότι η χρήση της τεχνολογίας «θα έπρεπε να είχε ως αποτέλεσμα την κατακύρωση του γκολ, μέσω παρέμβασης VAR».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy