Φιλική νίκη για Απόλλωνα – Άρεσε ο νεαρός Λιπέρτης

Επικράτησε της ΑΠΕΑ με 6-1

Νίκη με 6-1 για τον Απόλλωνα στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΠΕΑ που έγινε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι το Σάββατο(9/9).

Τα γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν οι Κρμέντσικ (2), Αμπντουραχίμι, Κολ, Πέρετζ και ο 18χρονος Μάρκος Λιπέρτης που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αρέσει στο προπονητή των “γαλάζιων” και θα συνεχίσει να προπονείται με την πρωτη ομάδα.

Ο Μιλόγεβιτς θα παρακολουθεί στενά τον νεαρό και δεν αποκλείεται να του δώσει και λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μάρκος Λιπέρτης  δέχτηκε πρόσκληση από τον ΠΑΟΚ και κατόπιν σχετικής άδειας από την ομάδα της Λεμεσού, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 21 μέχρι τις 29 Μαρτίου, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας K19. Ο Μάρκος αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός, χρησιμοποιώντας με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια, ενώ παίζει και σαν επιτελικός μέσος και τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα δεν περνούν απαρατήρητα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy