Αποθεώθηκε στη Ρώμη ο Λουκάκου

Ο Βέλγος διεθνής Ρομέλου Λουκάκου αφίχθη σήμερα στη Ρώμη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από περίπου 5.000 οπαδούς της Ρόμα, καθώς ο δανεισμός του από την Τσέλσι πρόκειται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με πλάνα από το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι Sky Sport 24, ο Λουκάκου, ντυμένος στα μαύρα και χαμογελαστός, αποθεώθηκε καθώς αποβιβαζόταν από το ιδιωτικό τζετ που είχε ναυλώσει η Ρόμα και το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Τσιαμπίνο αργά το απόγευμα.

Απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για την επισημοποίηση του μονοετούς δανεισμού του χωρίς οψιόν αγοράς, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο (30/8).

Η άφιξή του στη Ρώμη προκαλεί ήδη ενθουσιασμό και προσδοκίες στους οπαδούς της Ρόμα που ήδη βλέπουν το δίδυμο Λουκάκου-Ντιμπαλά να τους οδηγεί στον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Μετά από δύο αγωνιστικές, η Ρόμα είναι 13η με έναν μόνο βαθμό και υποδέχεται την πρωτοπόρο, Μίλαν, την Παρασκευή.

Στη Ρόμα, ο Βέλγος θα τεθεί ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τις κοινές θητείες τους σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουκάκου αποκτήθηκε από την Τσέλσι το 2021 έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ και πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Ίντερ, με την οποία σημείωσε 14 γκολ.

Να σημειωθεί ότι η Τσέλσι θα έχει κέρδος 5,8 εκατομμύρια ευρώ από τη συμφωνία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy