Γιοβάνοβιτς: «Αδικήσαμε τον εαυτό μας – Ο Παναθηναϊκός είναι ανταγωνιστικός σ’ αυτό το επίπεδο»

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα.

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα (0-1) του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό του από την Μπράγκα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξήγησε πως υπήρχαν όλες οι συνθήκες για να ανατρέψει η ομάδα του το σκορ του πρώτου αγώνα, συμπληρώνοντας ότι αδίκησε τον ευατό της.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός σ’ αυτό το επίπεδο και είναι κάτι που δημιουργεί ικανοποίηση στις τάξεις των «πρασίνων».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για:

-το ματς: «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Υπήρχαν όλες οι συνθήκες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ρυθμό. Η Μπράγκα μάς ανάγκασε να κυνηγάμε τις δεύτερες μπάλες. Είχαμε φάσεις, στις οποίες δεν πήραμε καλές αποφάσεις, είχαμε αρκετές φάσεις για γκολ».

-το ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιότητα στα προκριματικά: «Είναι αυτό που μας ικανοποιεί. Είμαστε ομάδα που είναι ανταγωνιστική σε αυτό το επίπεδο. Οι εμπειρίες μας από αυτά τα δύο ματς ειδικά σήμερα, μας αφήνουν μια πικρία. Επικρατεί απογοήτευση, περιμέναμε πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, προσπαθήσαμε, είχαμε και πολύ μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Ο στόχος μας ήταν η πρόκριση στο Champions League και ότι το χάνεις αδικώντας λίγο τον εαυτό σου, είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει σίγουρα για αρκετό διάστημα»

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy