Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παυλίδη η Σεβίλλη!

Πλησιάζει στην απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη με ένα ποσό στα 13 εκατ. ευρώ η Σεβίλλη, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη βρίσκεται η Σεβίλλη!

Σύμφωνα με ισπανικά και ολλανδικά Μέσα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει έρθει σε συμφωνία με την Άλκμααρ για τον Έλληνα επιθετικό με ένα ποσό στα 13 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους που υπάρχουν για επίτευξη στόχων.

Ο 25χρονος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Ανδαλουσίας και τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα τυπικά για την ολοκλήρωση ενός σπουδαίου deal, το οποίο προχώρησε με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Ράφα Μιρ που είναι κοντά στη Βαλένθια αλλά είχε ακουστεί έντονα και για τον Ολυμπιακό. Έτσι, ο Παυλίδης θα αντικαταστήσει το Ισπανό επιθετικό, έχοντας μπροστά του τον βασικό σέντερ φορ της Σεβίλλης, Γιουσέφ Εν-Νεσίρι.

Ο Έλληνας φορ τη φετινή σεζόν έχει πετύχει τρία τέρματα σε τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Άλκμααρ μετράει 50 γκολ και 23 ασίστ σε 95 παιχνίδια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy