Η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε στον Σαλάχ πως δεν πωλείται!

Παρά την «αστρονομική» πρόταση από τους Σαουδάραβες προς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, η Λίβερπουλ ξεκαθάρισε στον Αιγύπτιο πως δεν έχει σκοπό να μπει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

Δεν πάει πουθενά ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Παρά τη φημολογία πως ο Αιγύπτιος φέρεται να δέχθηκε «αστρονομική» πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ, ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά μεταξύ άλλων, φαίνεται πως δεν θα κάνει το δρομολόγιο προς Μέση Ανατολή, καθώς η Λίβερπουλ δεν το επιτρέπει!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «ρεντς» ξεκαθάρισαν στον παίκτη πως δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρησή του. Παρόλα αυτά, η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ παραμένει, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να πιέσει καταστάσεις, αν πράγματι θέλει να αποχωρήσει.

 

Ο Σαλάχ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου με περίπου 350.000 λίρες την εβδομάδα.

Η Λίβερπουλ έχει ήδη χάσει δύο έμπειρους παίκτες από τη Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι. Ο πρώην αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον μετακόμισε στην Αλ Ετιφάκ για 15 εκατομμύρια δολάρια, πριν ο Φαμπίνιο πάει έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy