Φίλος Μιχάλη: «Τρέχαμε για ν’ αποφύγουμε τον χούλιγκαν με το ρόπαλο – Μου έσπασαν χέρι και πόδι»

Κατάθεση για τα μοιραία γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας που στοίχισαν τη ζωή στον Μιχάλη Κατσούρη έδωσε ο θεωρούμενος ως μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεση.

Ενώπιον της ανακρίτριας βρέθηκε ο φίλος του Μιχάλη Κατσούρη, με τον οποίο απεικονίζεται να τρέχουν μαζί σε video από τα μοιραία γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως αναφέρει το «dikisports» (και προς επιβεβαίωση της αποκάλυψης που είχε κάνει η «Έφεση της Τρίτης» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6) ο οπαδός της ΑΕΚ, που ονομάζεται Αριστείδης και είναι αυτός που φαίνεται δίπλα του με την κόκκινη μπλούζα, έδωσε κατάθεση την Πέμπτη.

Σε αυτή λοιπόν ανέφερε ότι έτρεχε μαζί με τον Μιχάλη για να αποφύγουν τον ροπαλοφόρο χούλιγκαν, όπως άλλωστε αποτυπώνει και το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι έχει σπασμένο χέρι και πόδι (σ.σ. στο πρώτο έχει τοποθετηθεί και λάμα), ενώ χτυπήθηκε και στο κεφάλι.

Ο θεωρούμενος ως μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση τόνισε ότι είχε φιλικές σχέσεις με τον εκλιπόντα, ενώ δεν έγινε γνωστό τι απάντησε για το μαχαίρι που κρατούσε, αν ήρθε σε ακούσια επαφή με τον Μιχάλη ή αν ήταν αυτόπτης μάρτυς της δολοφονίας του.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy