Αποχώρησε με φορείο ο Ρονάλντο μετά από δύο γκολ και τίτλο!

Ο Ρονάλντο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με 6 γκολ σε ισάριθμα ματς

Το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβίας για πρώτη φορά στην Ιστορία της κατέκτησε η Αλ Νασρ, επικρατώντας με 2-1 της Αλ Χιλάλ, χάρη στα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όμως, ο Πορτογάλος διεθνής, που είχε κάνει μόνος του την ανατροπή μετά το 1-0 με το οποίο προηγήθηκε η Αλ Χιλάλ στο 51΄ με γκολ του Μάικλ, αποχώρησε με φορείο εν συνεχεία, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Η Αλ Νασρ, στο 70ό λεπτό, έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Αμπντουλελά Αλ Αμρί. Όμως, ο Ρονάλντο ισοφάρισε σε 1-1 στο 74′ με κίνηση φορ στο πρώτο δοκάρι. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε από τον Κριστιάνο στην παράταση, όταν αξιοποίησε το σουτ του Σεκό Φοφανά που κατέληξε στο δοκάρι, και σκόραρε με κεφαλιά προ κενής εστίας για το 2-1 της ομάδας του.

Ο Ρονάλντο αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, με 6 γκολ σε ισάριθμα ματς.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ματς, όμως, ο Πορτογάλος τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα με φορείο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy