Επένδυση με τον νεαρό Μιχαήλ

Επίσημα ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας είναι ο 18χρονος νεαρός Κωνσταντίνος Μιχαήλ

Ως επένδυση για το μέλλον βλέπουν στην ομάδα της Καρμιώτισσας τον 18χρονο νεαρό Κωνσταντίνο Μιχαήλ που είναι και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μιχαήλ ήταν με την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αγωνίστηκε και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, όπως και στο σημερινό(12/8) κόντρα στην ΑΕΖ που πήρε 25 λεπτά χρόνο συμμετοχής. Ο Κωνσταντίνος είναι γιος του παλάιμαχου ποδοσφαιριστή Χρύση Μιχαήλ, ενώ αγωνίζεται ως επιτελικός χαφ, όπως και ο πατέρας του. Έχει καταταγεί φέτος στο στρατό ελπίζοντας ότι αυτό δεν θα του επιφέρει προβλήματα στη σκληρή δουλειά που κάνει στις προπονήσεις.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ στην οποία μεταγράφει από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, ενώ είχε πάιξει και στην ομάδα Νέων της Δόξας. Η φετινή θα είναι μια δύσκολη χρονιά γι αυτόν ελέω και του στρατού αλλά ο Κωνσταντίνος δουλεύοντας σκληρά και μεθοδικά ευελπιστεί ότι θα “αρπάξει” την ευκαιρία που του δίνεται!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy