Οι αντίπαλοι Άρη, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας στα πλέι-οφ

Οι κληρώσεις των αγώνων play offs της UEFA για τις ομάδες μας

Η τετραπλή εκπροσώπηση για το κυπριακό ποδόσφαιρο στις διοργανώσεις της UEFA, στην 3η προκριματική φάση συνεχίζεται με την ευχή ότι θα προχωρήσουν όλες οι ομάδες μας στα play offs.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για τους αγώνες των play offs και για τις τρεις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο πρωταθλητής μας Άρης αν αποκλείσει την Ρακόφ Πολωνίας θα αντιμετωπίσει στα play offs του Champions League το νικητή του αγώνα Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγας.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 22/23 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στη Δανία στις 29-30 Αυγούστου.

Ο ηττημένος του αγώνα Ρακόφ – Άρης θα συνεχίσει στα play offs του Europa League και θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάϊφα και ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την αρχική κλήρωση είναι εκτός έδρας.

UEFA Conference League
Η Ομόνοια αν αποκλείσει τη Μίντιλαντ στην 3η προκριματική φάση, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Λέγκια Βαρσοβίας – Ραπίντ Βιέννης

Ο ΑΠΟΕΛ αν αποκλείσει στην 3η προκριματική φάση την Ντίλα Γκόρι Γεωργίας, θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Γκεντ – Πογκόν Πολωνίας.

Η ΑΕΚ αν αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ – Αβιβ στην 3η προκριματική φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα NK Τσέλιε Σλοβενίας – Νέμαν Γκρότνο Λευκορωσίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy