Ο δρόμος του «big-5» για τους ευρωπαϊκούς ομίλους: Όλοι οι αντίπαλοι και τα προφίλ τους!

Οι ελληνικές ομάδες έμαθαν αντιπάλους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το sportfm.gr σας παρουσιάζει κάθε έναν από αυτούς και τα προφίλ τους.

Ημέρα κληρώσεων η σημερινή, με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα… μονοπάτια που έχουν να διαβούν αν θέλουν να συμμετάσχουν σε ομίλους.

Άλλες κληρώσεις χαρακτηρίζονται πιο βατές, άλλες δυσκολότερες αλλά και οι πέντε καλούνται να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για να προχωρήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός έμαθε πως εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Champions League μία εκ των Μπράγκα ή Μπάτσκα Τόπολα.

Η ΑΕΚ την ίδια ώρα που αγωνίζεται επίσης στα προκριματικά του Champions League, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα κοντραριστεί με την βελγική Αντβέρπ.

Εάν οι «κιτρινόμαυροι» αποκλειστούν, θα συνεχίσουν στα playoffs του Europa League όπου θα παίξουν με την νικήτρια του ζευγαριού Κοπεγχάγη ή Σπάρτα Πράγας.

Ολυμπιακός από τη μεριά του εφόσον περάσει τη Γκενκ, θα βρει στα playoffs του Europa League την σέρβικη Τσουκαρίτσκι. Αν οι «ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από τους Βέλγους, θα συνεχίσουν την πορεία τους στα playoffs του Europa Conference League. Εκεί θα κοντραριστούν με μία εκ των Άδανα Ντεμίρσπορ ή Όσιγεκ.

Ο ΠΑΟΚ τώρα αν προκριθεί στα playoffs του Europa Conference League, αποκλείοντας την Χάιντουκ Σπλιτ, θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ – Χαρτς. Όσον αφορά τον Άρη, εφόσον η ομάδα του Τόλη Τερζή καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Europa Conference League τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Μπεσίκτας – Νέφτσι Μπακού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy