Απόλλων: Δεν πάει για αντί – Πίττα / Επίσημη τοποθέτηση

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα σε σημερινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ιωάννη Πίττα, καθώς και τις επόμενες μεταγραφές, σημειώνοντας ότι οι “γαλάζιοι” δεν θα κινηθούν για μεταγραφή αντί – Πίττα.

Η επίσημη τοποθέτηση του Φανούριου Κωνσταντίνου:

“Ο Πίττας είναι αθλητής πρότυπο και δικαιώθηκε απόλυτα. Είναι ικανός ποδοσφαιριστής και του δίνουμε συγχαρητήρια ως Απόλλωνας. Έχουμε τον Κρμέντσικ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θα πάρουμε δύο ακραίους επιθετικούς. Το μεταγραφικό πλάνο είναι αυτό που σας έχω μεταφέρει τώρα.

Ψάχνουμε δύο ακραίους επιθετικούς. Επίσης θα πάρουμε έναν τερματοφύλακα και θα δούμε τις επόμενες κινήσεις. Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε απαντήσεις το συντομότερο δυνατό. Έχουμε κάνει κινήσεις και περιμένουμε τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι πως προσδοκούμε να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και “δίψα” να προσφέρουν τα μέγιστα. Επιθυμούμε να μας βοηθήσουν άμεσα για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy