Φανούριος: “Θα πάρουμε κι άλλο κίπερ, καμία πρόταση για Πίττα και να σταματήσει αυτό που γίνεται”

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95 για όλα όσα αφορούν τους “γαλάζιους”.

Τα κυριότερα σημεία:

«Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στις Πλάτρες σε ένα υπερπολυτελές αθλητικό κέντρο. Υπήρχε προπόνηση σήμερα στις 8 το πρωί και θα υπάρχει δεύτερη προπόνηση στις 18:00 και οι προπονήσεις αφορούν περισσότερο τη φυσική κατάσταση. Μέχρι τις 13 του μήνα θα είμαστε στις Πλάτρες, θα αναχωρήσουμε στις 17 για Σλοβακία που θα πραγματοποιήσουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Περιμένουμε την οριστικοποίηση κάποιων φιλικών για να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες».

«Ο Αρτυματάς και ο Χαμάς είναι τραυματίες, οι Χάμπος και Φιλιώτης ακολουθούν μέρος του προγράμματος. Ο Κολ πήρε κάποια για άδεια από τη διοίκηση γιατί έχει ένα πρόβλημα με τη μητέρα του. Ο Πίττας επειδή ήταν με την εθνική πήρε κάποιες μέρες επιπλέον άδεια».

Για τον Πίττα αν υπάρχει πρόταση: «Δεν έχει έρθει καμία πρόταση για τον Πίττα και είναι παράκληση του γραφείου τύπου να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε τις 2000 χιλιάδες, είναι πιο αργοί οι ρυθμοί σε σχέση με πέρσι, δεν έχουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαστε σίγουροι ότι και πάλι θα έχουμε αρκετά εισιτήρια διαρκείας. Ο Απόλλωνας θα έχει στα τέλη του Αυγούστου τον τελικό αριθμό διαρκείας του».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα αποκτηθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας, επίσης θέλουμε δύο εξτρέμ και έναν μπακ».

Ακούστε όλα όσα είπε στο ηχητικό:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy