Μίλησε για όλα ο Χάμπος – Τι είπε ο Μάκης Παπαϊωάννου

Η πρώτη έκδοση του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ” για τη σεζόν 2023-24 είναι γεγονός

Ο Απόλλωνας παρουσίασε την πρωτη έκδοση για τη νέα σεζόν 2023-2024 του περιοδικού του “ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ”.

Αναλυτικά:

Το νέο τεύχος του επίσημου περιοδικού, κυκλοφορεί από σήμερα Παρασκευή (07/07), online και δωρεάν για εύκολη ανάγνωση στον υπολογιστή, το tablet ή στο κινητό σας.
Στο 153ο τεύχος, ο αρχηγός της ομάδας μας Χάμπος Κυριάκου βγαίνει μπροστά σε μια μεγάλη συνέντευξη δίνοντας το σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν. Αναφέρεται στα λάθη που έγιναν τη λήξασα σεζόν, στο πρωτάθλημα του 2022, στον πολύ καλό του φίλο Ιωάννη Πίττα και για το μέλλον του τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι το όνειρό του είναι να επιστρέψει στο εξωτερικό.
Η δεύτερη μεγάλη συνέντευξη που ξεχωρίζει στο παρόν τεύχος είναι αυτή του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας μας, κ. Μάκη Παπαϊωάννου ο οποίος εξήγησε και ανέλυσε το πλάνο για τη νέα σεζόν τονίζοντας πως γνωρίζει που ήρθε και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα μας.
Ανάμεσα στα άλλα διαβάστε το First&Last με τον Σπόλιαριτς, για τη συνάντηση των οπαδών με τους αρχηγούς μας στο εστιατόριο Karmela και για την κοινωνική δράση της ομάδας μας στη σεζόν 2022-23.
Καλή ανάγνωση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy