ΑΕΛ: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για Λούκα Χριστοφή (Lucas Bar) και Μάριο Σαββίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΑΕΛ για τον θάνατο του Λούκα Χριστοφή (Lucas Bar) και για Μάριο Σαββίδη που απεβιώσαν χθες(4/7).

Αναλυτικά:

Είναι με μεγάλη θλίψη και οδύνη που έχουμε ενημερωθεί για τον θάνατο ενός σημαντικού ανθρώπου και μιας ξεχωριστής προσωπικότητας για την οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, του Λούκα Χριστοφή (Lucas Bar).

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του Σωματείου ΑΕΛ Λεμεσού, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λούκα.

Ο Λούκας Χριστοφή το 1967 άνοιξε το «LOYCAS INN», πιο γνωστό ως «Loucas Bar» που έμελλε να εξελιχθεί στο πιο γνωστό ΑΕΛΙΣΤΙΚΟ στέκι όλων των εποχών και αργότερα από το 1979, εκεί στεγάστηκε η επιτροπή και το οίκημα του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, του οποίου υπήρξε και ο πρώτος αντιπρόεδρος.

Το όνομα του Λούκα Χριστοφή και το «Lucas Bar» θα μείνουν ανεξίτηλα την Ιστορία του Σωματείου μας καθώς έπαιξαν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην ίδρυση του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ και σημάδεψαν για πάντα την Ιστορία του Σωματείου μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Λούκα, αιωνία σου η μνήμη!

Για Μάριο Σαββίδη:

Η χθεσινή μέρα επεφύλασσε διπλό κακό μαντάτο για την οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, καθώς έφυγε ξαφνικά από την ζωή και ο Μάριος Σαββίδης σε ηλικία σε 60 ετών.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του Σωματείου ΑΕΛ Λεμεσού, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου.

Ο Μάριος Σαββίδης ήταν γνήσιος και πιστός φίλαθλος της ομάδας μας από τα παιδικά του χρόνια και μέλος του Σωματείου μας.

Ο Μάριος Σαββίδης ήταν γνήσιος και πιστός φίλαθλος της ομάδας μας από τα παιδικά του χρόνια και μέλος του Σωματείου μας.

Διετέλεσε και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΛ ενώ υπηρέτησε την ΑΕΛ και δύο φορές από το πόστο του Εκπροσώπου Τύπου.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Μάριε, αιωνία σου η μνήμη.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σωματείο ΑΕΛ Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy