ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: “Έφυγε από την ζωή ένας άνθρωπος του οποίου το όνομά είναι συνδεδεμένο με την Α.Ε.Λ και τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ όσο λίγων”

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ  αναφέρεται στον θάνατο του Λούκα Χριστοφή, ενός ανθρώπου που το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Σήμερα έφυγε από την ζωή ένας άνθρωπος του οποίου το όνομά είναι συνδεδεμένο με την Α.Ε.Λ και τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ όσο λίγων.
Ο Λούκας Χριστοφή θα μνημονεύεται εις τους αιώνες καθώς ήταν ένας από τους ανθρώπους που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας, δίνοντας στην πόλη την ένταση και την ζωντάνια που της άρμοζε.
Ο Λούκας το 1967 άνοιξε το LOYCAS INN το οποίο έμελλε να εξελιχθεί σε “εκτροφείο αλητών” όπως το αποκαλούσαν οι τότε διοικήσεις της ομάδας, πράγμα το οποίο απείχε έτη φωτός από την πραγματικότητα καθώς ήταν ένας χώρος ο οποίος έσφυζε από ζωή και ήτο το στέκι της Λεμεσιανής κοινωνίας.
Στην συνέχεια όταν εν έτει 1979 υπήρξε η ιδέα για καλύτερη οργάνωση της κερκίδας και έγινε η σύσταση της επιτροπής που θα έπαιρνε το όνομα “ΣΥ.Φ.ΑΕΛ”, ο κύριος Λούκας πρότεινε το μεσοπάτωμα του μαγαζιού του ως το “Στρατηγείο”. Εκεί στεγάστηκε ο Σύνδεσμος μας μέχρι το 1996 με τον κύριο Λούκα να είναι και ο πρώτος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου.
Το θρυλικό Loucas Inn αποτέλεσε το σημείο όπου γεννήθηκε ο οργανωμένος οπαδισμός στην Κύπρο, με τον Λούκα θέλοντας και μη να αποτελεί έναν εκ των “τροφών” αυτού του γεγονότος. Ο ΣΥΦΑΕΛ, το Loucas INN και οι άνθρωποι του, προκαλούσαν φόβο και τρόμο σε γωνία της Κύπρου μετουσιώνοντας το σύνθημα ΑΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ σε πράξη.
Το όνομα του Λούκα θα μείνει ανεξίτηλο εις τους αιώνες και γι’ αυτό θα φροντίσουμε εμείς, οι συνεχιστές του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος της Κύπρου.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Να ζήσετε να είστε γέροι να τον θυμάστε και να τον τιμάτε όπως του αξίζει.
ΥΓ: Θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ημέρα και την ώρα της κηδείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy