Θέμα προκύπτει και με τα βοηθητικά του Τσιρείου

ΑΕΛ, Απόλλων και Άρης συναντήθηκαν με τον ΓΣΟ

Θέμα προκύπτει στο Τσίρειο στάδιο σχετικά με τα βοηθητικά γήπεδα που χρησιμοποιούν οι τρεις ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ, Απόλλωνας και Άρης.

Σύμφωνα με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελίδα μας, από τη στιγμή που οι τρεις ομάδες μετακόμισαν στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”, δεν μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα βοηθητικά γήπεδα στον περιβάλλοντα χώρο του Τσιρείου.

Η ΑΕΛ έχει εκεί το προπονητικό της κέντρο, ενώ το ίδιο και ο Άρης που όμως προπονείται και σε βοηθητικό γήπεδο έχοντας αποδυτήρια και στο νέο γήπεδο. Από πλευράς του ο Απόλλωνας χρησιμοποιεί το βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου για την Ακαδημία του. Πριν ένα δεκαπενθήμερο περίπου τριμελής επιτροπή του ΓΣΟ συναντήθηκε ξεχωριστά με τα τρία Σωματεία και τους αναφέρθηκε το ζήτημα, ενώ συζητήθηκε και ένα ποσό για ενοίκιο.

Ακόμα δεν υπάρχουν απαντήσεις από τις ομάδες, ενώ οι εξελίξεις θα τρέξουν τις επόμενες μέρες. Πλέον για να υπάρχουν οι ομάδες εκεί θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία για ένα ποσό ενοικίου, ενώ από την πλευρά του ο ΓΣΟ ως διαχειριστής των εγκαταστάσεων ίσως τα ενοικιάσει στις ομάδες που τελικά θα το χρησιμοποιήσουν σαν έδρα. Βέβαια από ότι μας πληροφόρησαν από τον ΓΣΟ δεν θα πιάσουν και από τον λαιμό τις ομάδες!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy