Φανούριος: “Υπάρχει συνάντηση με τον Κίρζη και τον Ουάρντα για να δούμε εάν θα συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία”

Σημερινές(22/5) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Απόλλωνα

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα Στα Σπορ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

“Το πως αισθανόμαστε είναι μια φυσιολογική μέρα μετά από ένα ντέρμπι. Έχουμε κερδίσει πολλές φορές τον ΑΠΟΕΛ φέτος. Το οξύμωρο είναι ότι κερδίσαμε πολλά ντέρμπι και ακόμη παλεύουμε για την Ευρώπη. Η νίκη μας κρατά στο κόλπο της κατάκτησης της 3ης θέσης και θα πάμε στο “Στέλιος Κυριακίδης” για να κερδίσουμε.

Δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας, υπάρχουν και άλλες που διεκδικούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχουμε καλή ψυχολογία, καλή αυτοπεποίθηση”.

Για τα αγωνιστικά: “Θα είναι εκτός ο Ουάρντα, όμως όποιος κληθεί να αγωνιστεί θα τα δώσει όλα. Ο Απόλλωνας φέτος αγωνίστηκε με πολλά προβλήματα σε κάθε παιχνίδια”.

Για την τεράστια αγωνιστική αλλαγή με τον Αντόνε: “Έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτή τη ξέφρενη πορεία ο Αντόνε, όμως είναι και παράγοντας έδρα. Χθες ήταν καμίνι το γήπεδο. Όταν ο οπαδός είναι στα δύο μέτρα, η πίεση είναι διαφορετική. Βοηθάει το νέο γήπεδο”.

Αν αλλάζουν οι ισορροπίες με τον Άρης και την Πάφο να δυναμώνουν: “Σίγουρα αλλάζουν οι ισορροπίες. Ο Άρης δείχνει να δουλεύει πιο στιβαρά από την Πάφο που επίσης κάνει βήματα προόδου. Από εκεί και πέρα, εμείς με μια κακή χρονιά, με αγώνα λιγότερο και αυτοκτονικές τάσεις δεν διακριθήκαμε. Υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα των μεγάλων ομάδων, όπως ο κόσμος, η φανέλα να ισοσκελίσουν τα δεδομένα”.

Για την ενίσχυση τον Ιανουάριο: “Οι τέσσερις μεταγραφές του Απόλλωνα ήταν πρώτης διαλογής. Τόσο ο Χουσεϊν που θα τον δείτε στη συνέχεια, ο Ουάρντα, ο Ντόνιο και ο Εκπολό. Υπάρχει συνάντηση με τον Κίρζη και τον Ουάρντα για να δούμε εάν θα συνεχιστεί η μεταξύ μας συνεργασία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy