Μιχαηλούδης: “Δεν έχουμε έξτρα πίεση και θέλουμε την νίκη”

Δηλώσεις Χριστοφόρου Μιχαηλούδης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή  μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη. Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης αναφέρθηκε για το σημερινό ματς με την Ομόνοια και την προοπτική να βρεθεί η ομάδα στη κορυφή.

Οι δηλώσεις:

Για τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ και πως το αντιμετωπίζουν: «Για να έχουν αξία κάποια άλλα αποτελέσματα που μας ευνοούν τότε πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε απόψε κόντρα στην Ομόνοια. Αποδείξαμε φέτος ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και ειδικά την περίοδο που χάναμε βαθμούς και κρατήσαμε την ομάδα δυνατή. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι δεν έχουν έξτρα πίεση και θέλουν την νίκη».

Για το κίνητρο και την ψυχολογία των παικτών: «Ψυχολογικά οι παίκτες θα ανέβουν στο ενδεχόμενο νίκης και στο ότι θα πάμε στην κορυφή. Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό θα μας ανεβάσει ενόψει ΑΠΟΕΛ».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια θα είναι πολύ δύσκολο και μόνο με καλή εμφάνιση θα φύγουμε νικητές από την Λευκωσία».

Για το αν είναι καθοριστικό το αποψινό ματς: «Υπήρχαν και άλλα καθοριστικά ματς όπως για παράδειγμα το νικηφόρο 3-1 κόντρα στον Απόλλωνα τον Φεβρουάριο. Ήταν μία μεγάλη νίκη μετά την κοιλιά που κάναμε και έκτοτε ξεκίνησε το νικηφόρο σερί μας. Το αποψινό ματς είναι ακόμα ένα σημαντικό τεστ και νομίζω να το περάσουμε».

Για το αν βρέθηκε και πάλι ο Άρης στην κορυφή φέτος: «Νομίζω φέτος μήνα Δεκέμβριο βρεθήκαμε ξανά στην κορυφή. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος καθώς τέσσερις ομάδες βρέθηκαν στην κορυφή ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

Για την την μεγάλη διαφορά που είχε πριν τα πλει οφς από την πρώτη θέση: «Ξεκινήσαμε τα πλέι οφ στο μείον έξι από την κορυφή κάποια στιγμή ήμασταν και στο μείον δώδεκα αλλά εκμεταλλευτήκαμε τις απώλειες των άλλων ομάδων και επιστρέψαμε».

Για το ενδεχόμενο να παίξει με τον ΑΠΟΕΛ ο Άρης και να είναι πρώτος: «Αν παίξουμε με το ΑΠΟΕΛ και θα είμαστε στην κορυφή θα είναι πολύ σημαντικό στην ψυχολογία της ομάδας αλλά και η προσέγγιση επίσης. Αλλά ξέροντας τον κύριο Σπιλέφσκι σε όποια θέση και να ήμασταν πάλι θα έδινε την ίδια προσέγγιση».

Για τα αγωνσιτικά: «Πλην του Μεντιούπ δεν υπάρχουν άλλα θέματα».

Για την παρουσία κόσμου απόψε: «Όπως ανέφερε και ο κύριος Σπιλέφσκι στις δηλώσεις στο κανάλι μας, είπε ότι βλέπει τον κόσμο να είναι πιο κοντά στην ομάδα αυτή την περίοδο. Απόψε περιμένουμε 500 άτομα στο ΓΣΠ. Ειλικρινά ευχαριστούμε τον κόσμο για την απίστευτη στήριξη του στα τελευταία τέσσερα ματς και οι φίλαθλοι μας να είναι σίγουροι ότι οι παίκτες θα τους ανταμείψουν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy