Απόλλων: Το μέταλλο Πρωταθλητή με σφραγίδα Bogdan Andone και τα λάθη

Σε μια χρονιά που έγιναν τόσα μαζεμένα λάθη, ο Απόλλωνας βγάζει σφυγμό Πρωταθλητή

Το “διπλό” μέσα στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ λέει πολλά. Είναι ακόμη οι Πρωταθλητές και το δείχνουν εκεί που πρέπει. Εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών. Η πορεία που κάνει εδώ και δύο μήνες… είναι Πρωταθλητισμού. Από τις 18/2 και τον ερχομό του Bogdan Andone στο Κολόσσι οι “γαλάζιοι” κερδίζουν τους πάντες μέσα και έξω. Κέρδισαν 5 ντέρμπι. Ενώ σε 7 αγώνες μετρούν 6 νίκες και μία μόλις ήττα από τον Άρη (ήταν καλύτερος ο Απόλλωνας και δικαιούτο την νίκη).

Ο Ρουμάνος τεχνικός άλλαξε τα πάντα κι έβαλε την δική του σφραγίδα στο Κολόσσι. Σε συνδυασμό με το μέταλλο Πρωταθλητή που έχει η ομάδα το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εξαιρετικό. Οι τρεις μεταγραφές Ιανουαρίου, Ουάρντα, Εκπολό και Ντόνιο έδωσαν άλλο αέρα και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική εικόνα που βγάζει στο γήπεδο η ομάδα.

Σε μια χρονιά που έγιναν τόσα πολλά μαζεμένα λάθη ο Απόλλωνας βγάζει στο φινάλε σφυγμό Πρωταθλητή. Μόνο στη σκέψη που θα μπορούσε να βρίσκεται η ομάδα, αν αποφεύγονταν μερικά από τα λάθη, καταλαβαίνεις πολλά.

Πλέον στο Κολόσσι θα δώσουν τα πάντα και θα προσπαθήσουν να πετύχουν το ακατόρθωτο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy