Μασάζ και τελικός Μουντιάλ στο νοσοκομείο για τον Πελέ

Η ανάρτηση του μετά το τελικό

Μια από τις κόρες του Πελέ ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία του πατέρα της, την ώρα που δέχεται μασάζ στα πόδια, ενώ παρακολουθεί τον τελικό του Μουντιάλ του 2022 από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

«Μασάζ ποδιών και Παγκόσμιο Κύπελλο στην τηλεόραση», δημοσίευσε η Κέλι Νασιμέντο ως λεζάντα της φωτογραφίας, όπου μία χαμογελαστή νεαρή γυναίκα κάνει μασάζ στο αριστερό πόδι του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Βραζιλία.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό δελτίο, που δημοσίευσε τη Δευτέρα το νοσοκομείο του Σάο Πάολο όπου εισήχθη στις 29 Νοεμβρίου, ο 82χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται «σε κανονικό δωμάτιο» -και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας- και «τα ζωτικά όργανα είναι σταθερά».

Πελέ: «Ο Ντιέγκο θα χαμογελά»

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν εμπόδισαν τον «βασιλιά» Πελέ να συγχαρεί την Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022. Ο «μάγος της μπάλας», μάλιστα, τόνισε στο μήνυμά του στα social media ότι «ο Ντιέγκο Μαραντόνα σίγουρα θα χαμογελά τώρα»!

Η ανάρτηση του 82χρονου Πελέ μετά τον κορυφαίο τελικό όλων των εποχών στο «Λουσάΐλ Αϊκόνικ» ήταν η ακόλουθη: «Σήμερα, το ποδόσφαιρο είπε ξανά την ιστορία του, όπως πάντα, με συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κατέκτησε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως του άξιζε βάσει της πορείας του.

Ο καλός μου φίλος, Κιλιάν Μπαπέ, σκόραρε τέσσερα γκολ σε τελικό. Είναι δώρο να παρακολουθούμε αυτό το θέαμα, για το μέλλον του αθλήματος. Και δεν θα μπορούσα να μην συγχαρώ το Μαρόκο για την απίστευτη πορεία του.

Είναι υπέροχο να βλέπεις την Αφρική να λάμπει. Συγχαρητήρια Αργεντινή! Σίγουρα ο Ντιέγκο χαμογελάει τώρα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy