Ο Μέσι πήρε και το ρεκόρ του Μαλντίνι

Ο Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά στον τελικό για να γίνει κάτοχος ενός ιστορικού ρεκόρ αφού πλέον είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο τελικός του Μουντιάλ 2022 βρήκε τον Λιονέλ Μέσι να ηγείται της προσπάθειας της Αργεντινής για την κατάκτηση του τίτλου και να πετυχαίνει δύο ρεκόρ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης με την Γαλλία.

Η έναρξη του αγώνα βρήκε τον 35χρονο σούπερ σταρ να γίνεται ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές (26) στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφήνοντας στη 2η θέση τον Λόταρ Ματέους (25) ενώ με τη συμπλήρωση του 23ου λεπτού στο ματς πέτυχε ένα ακόμα ρεκόρ.

Και αυτό γιατί “έγραψε” 2.217 λεπτά παρουσίας σε τελικά Μουντιάλ και έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά, ξεπερνώντας τον θρυλικό Πάολο Μαλντίνι (σταμάτησε στα 2.216 λεπτά), με τον Pulga να στρογγυλοκάθεται πλέον σε μία ακόμα τιμητική κορυφή.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy