Γιοβάνοβιτς: “Στα φιλικά δεν βγάζεις πολά συμπεράσματα, ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί”

Δηλώσεις Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την φιλική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας

Πολύ ευχαριστημένος απ’ τη δουλειά που έκαναν οι «πράσινοι» κατά τη δεκαήμερη παραμονή τους στην Κύπρο για τη χειμερινή προετοιμασία, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του νικηφόρου (1-0) φιλικού με τη Νέα Σαλαμίνα στη Λάρνακα.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλησε να πει το παραμικρό για τα μεταγραφικά των «πράσινων» πέρα απ’ το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο, επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να πει δημόσια ονόματα.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε:

-Για το γενικό απόσταγμα: 
«Απολαύσαμε την παραμονή μας στην Κύπρο. Στα φιλικά δεν βγάζεις πολά συμπεράσματα. Ο στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να απομονώσουμε την ομάδα, να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο στην αγωνιστική κατάσταση μας στη διακοπή.
Πραγματικά συμπεράσματα θα ξεκινήσουμε να βγάζουμε όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Στην Κύπρο είχαμε καλές συνθήκες για δουλειά, κόσμο στις κερκίδες μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε, τις ομάδες που παίξαμε και τους φιλάθλους μας».

-Για τα μεταγραφικά: 
«Σίγουρα, δεν θα το ακούσετε από εμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρέπει να ενισχυθεί. Να περιμένετε τις επίσημες ανακοινώσεις και όχι από εμένα να ακούσετε ονόματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy