Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΕΛ – Απόλλων, εκτός έδρας η Lemesos Volleyball

Δυο μεγάλα τοπικά ντέρμπι δεσπόζουν  στην  7η αγωνιστική του ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών

Δυο μεγάλα τοπικά ντέρμπι δεσπόζουν  στην  7η αγωνιστική του ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί την Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:00. Στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» θα γίνει το ντέρμπι Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery Απόλλων (Ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD). Στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου θα γίνει το ντέρμπι της Αμμοχώστου Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις.  Στο Γυμνάσιο  Γερίου θα γίνει το ντέρμπι ουραγών Δικέφαλος Γ. – Άρης Πολεμίου. Εξάλλου, η Ολυμπιάδα Ν. θα φιλοξενήσει την Lemesos Volleyball.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι θα διεξαχθεί στην 7η και τελευταία αγωνιστική του Α Γύρου. H Robo Markets ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον Property Gallery Απόλλωνα με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο.

Οι «γαλαζοκίτρινες» μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσις στοχεύει νέα νίκη. O Property Gallery Απόλλων μετά την περιπέτειά του στην Ευρώπη θέλει επιστροφή με νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports 3 Hd.

 

 ΓΥΝΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Βαρωσιώτικο ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει τη νίκη για να ανέβει και άλλο βαθμολογικά. Εξάλλου, η Ανόρθωσις ψάχνει τη νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές και θα επιδιώξει το τρίποντο.

Ο αγώνας προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσφέρει θέμα.

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ – AΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ

Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Γερίου μεταξύ των ουραγών  Δικέφαλου Γερίου – Άρη Πολεμίου. Ο Δικέφαλος Γερίου θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πετύχει  την πρώτη του νίκη.

Εξάλλου, ο Άρης Πολεμίου εντυπωσιάζει χωρίς όμως να βρει βαθμούς και θα επιδιώξει το τρίποντο.

 

 «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – LEMESOS VOLLEYBALL

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως θα επιδιώξει νέο τρίποντο με στόχο να παραμείνει στην κορυφή. Η Lemesos Volleyball  πάει στη Λευκωσία για να κάνει το παιχνίδι της και ό,τι βγει.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy