Νίκη για Καρμιώτισσα, ισοπαλία η ΑΕΖ, ήττα ο ΕΝΥ

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Νέων Κ19 Β΄ κατηγορίας

Τρία διαφορετικά αποτελέσματα είχαμε στη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Κ19 της Β΄ κατηγορίας για τις ομάδες της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα η Καρμιώτισσα κέρδισε εντός έδρας με 6-2 τον Εθνικό Άσσιας με γκολ που σημείωσαν οι Αχιλλέως(2) με δύο πέναλτι και τέσσερα γκολ από τον Ζαχαρίου. Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς τρεις πίσω από την κορυφή μετρώντας 7 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, έχοντας σκοράρει 29 γκολ, ενώ δέχθηκε 9.

Η ομάδα της ΑΕΖ εξήλθε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Διγενή Μόρφου 2-2. Τα γκολ της ΑΕΖ σημείωσε ο Γκίλμπερτ. Βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς μετρώντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Έχει σκοράρει 15 γκολ ενώ δέχθηκε 23. Ο ΕΝΥ έχασε εκτός έδρας με 3-1 από τον Ερμή. Το γκολ της ομάδας πέτυχε ο Πετκόβ με πέναλτι. Βρίσκεται στη 12η θέση με 8 βαθμούς μετρώντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχει σκοράρει 14 γκολ, ενώ δέχθηκε 21.

Πρώτες απώλειες για τον Εθνικό Άχνας με την ολοκλήρωση της ένατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β’ Κατηγορίας.

Στην έξοδο του με τη ΜΕΑΠ βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Ιβαίλοφ στο 55ο λεπτό, όμως στο 60ο λεπτό έφτασε στο 1-1 με πέναλτι του Νικόλα Περδίου στο 60ο λεπτό.

Η πρώτη εξάδα της βαθμολογίας: Εθνικός Άχνας 25 βαθμοί, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 22, Ομόνοια 29Μ 21, Ομόνοια Αραδίππου 18, ΠΑΕΕΚ 16, Εθνικός Άσσιας 14 βαθμοί.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Εθνικός Άσσιας 6-2
ΜΕΑΠ – Εθνικός Άχνας 1-1
ΠΑΕΕΚ – Ομόνοια Αραδίππου 4-2
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – ΑΕΖ 2-2
Ερμής Αραδίππου – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 3-1
Ομόνοια 29Μ – ΘΟΪ Λακατάμιας 4-0

Ο αγώνας Αλκή Ορόκλινης – Οθέλλος Αθηαίνου διακόπηκε στο 35ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή της. Στο χρονικό σημείο της διακοπής ο Οθέλλος ήταν μπροστά στο σκορ με 5-2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy