Χάος – Σοβαρά επεισόδια: Ρουκέτα τραυμάτισε οπαδούς – Επίθεση οπαδού σε παίκτη (pics&videos)

Άσχημες εικόνες στη Β' κατηγορία της Τουρκίας, με την αναμέτρηση Γκιοζτέπε-Αλτάι να διακόπτεται μετά από επεισόδια και επίθεση σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων. Τα σοβαρά επεισόδια στο Γκεζτέπε - Αλτάι και η ρίψη φωτοβολίδων είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά φίλαθλοι, με δύο ασθενοφόρα να τους μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο

Η δράση στη Β’ κατηγορία της Τουρκίας συνεχίζεται κανονικά εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την αναμέτρηση της Γκιοζτέπε με την Αλτάι ωστόσο να μην ολοκληρώνεται ποτέ.

Ρουκέτα ευθείας βολής τραυμάτισε σοβαρό οπαδό. Κι αυτό γιατί ξέσπασαν επεισόδια, με φωτοβολίδες να εκτοξεύονται στις κερκίδες, την ώρα που ένας οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον τερματοφύλακα της Αλτάι στην πλάτη!

Ο Οζάν Οζέντς χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού που υπέστη, την ώρα που και φίλαθλοι έχουν τραυματιστεί.

Δύο ασθενοφόρα κλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον αγώνα να διακόπτεται στο πρώτο ημίχρονο ενώ δεν υπήρχε σκορ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy