“Φρέναρε” την Ισπανία και έμεινε ολοζώντανη για πρόκριση η Γερμανία!

Η Ισπανία ήταν ανώτερη για 65 λεπτά, προηγήθηκε με τον Μοράτα αλλά στη συνέχεια έκανε διαχείριση και το πλήρωσε, με τους Γερμανούς να σώζουν τον βαθμό (1-1) και να πάμε... ολοταχώς για φινάλε θρίλερ!

Έβαλε φρένο στην Ισπανία, έφυγε από τα… σχοινιά και έκανε θρίλερ την τελευταία αγωνιστική η Γερμανία! Παρότι η «φούρια ρόχα» ήταν για 65 λεπτά ανώτερη και προηγήθηκε με απίθανο τελείωμα του Μοράτα, στη συνέχεια έκανε συντήρηση και κατέβασε ταχύτητα, κάτι που πλήρωσε με την ομάδα του Χάνζι Φλικ να σώζει τον βαθμό (1-1) και να μένει ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης.

Φίλκρουγκ ο λυτρωτής των Γερμανών, με τον Τζαμάλ Μουσιάλα να κάνει μυθικό παιχνίδι για σεμινάριο και να δείχνει πως έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, παρότι είναι μόλις 19 ετών!

Πλέον είναι, θεωρητικά, όλα τα σενάρια ανοιχτά, αλλά αν όλα πάνε βάσει λογικής τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε Ισπανία και Γερμανία στην επόμενη φάση. Διότι με νίκη της Ισπανίας επί της Ιαπωνίας και νίκη της Γερμανίας επί της Κόστα Ρίκας, οι δύο νικήτριες θα τερματίσουν στο ένα-δύο του 5ου ομίλου.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy