Την τελευταία φορά που έχασε σε πρεμιέρα του Μουντιάλ, πήγε τελικό (video)

Η Σαουδική Αραβία σόκαρε την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ αλλά την τελευταία φορά που η «σελέστε» έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι, έφτασε μέχρι τον τελικό

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του φετινού Μουντιάλ είναι γεγονός, καθώς η Σαουδική Αραβία επικράτησε της Αργεντινής (2-1) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έβαλε από τώρα, προβλήματα στον Μέσι και την παρέα του.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η «σελέστε» χάνει στην πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 1990 στα γήπεδα της Ιταλίας όταν και πάλι είχε πέσει θύμα… έκπληξης.

Τότε ήταν το Καμερούν που σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού το γκολ του Ομάν-Μπιγίκ είχε αναγκάσει την ομάδα του Μαραντόνα να μπει στη διοργάνωση με το… αριστερό. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Αν και η Αργεντινή πρόκριθηκε με χίλια… ζόρια από τους ομίλους, κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, όπου και… λύγισε από τη Γερμανία χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Αντρέας Μπρέμεο οποίος είχε μιλήσει στο Gazzetta για εκείνη τη στιγμή.

Μήπως και αυτό το… σοκ, μετατραπεί σε «οιωνό» για τη φετινή πορεία της χώρας;

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy