Καρμιώτισσα: Καλός ο βαθμός υπο τις περιστάσεις…

Ισοπαλία στο Παραλίμνι με την ΕΝΠ να χάνει πέναλτι

Με την κατοχή υπέρ της Καρμιώτισσας με 43% έναντι 57%, αλλά τη μεγάλη ευκαιρία να ανήκει στην ΕΝΠ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Παραλίμνι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν προσεκτικά στον αγώνα κυρίως αμυντικά, όμως είχαν κάποιες αξιόλογες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν την τεράστια ευκαιρία με τον Ρουσιά από πολύ κοντά να μην μπορεί να πλασάρει στην εστία, ενώ ο Κνόπλοχ αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα έσωσε την ομα΄δα του μετά από πλασέ του Ντιαβαρά. Οι της Καρμιώτισσας παρά την κατοχή είχαν στο ενεργητικό τους ένα σουτ άστοχο του Τάντι, ενώ κέρδισαν και 4 κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά θέλοντας να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως η πρώτη φάση ήρθε από την Καρμιώτισσα με τους αμυντικούς να προλαβαίνουν πριν η μπάλα φτάσει στο Ζελάγια για να απειλήσει. Το παιχνίδι κυλούσε σε χαμηλούς ρυθμούς και στο 81΄η ΕΝΠ κέρδισε πέναλτι, μετά που ελέγχθηκε από το VAR. Ο Βουτσένοβιτς το εκτέλεσε με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι και να σώζεται η Καρμιώτισσα.

Έξι ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν κάτι με τον αγώναα να ολοκληρώνεται και την Καρμιώτισσα να παίρνει το ένα βαθμό που υπό τις περιστάσεις, ήταν πολύ καλός αφού η ΕΝΠ έχασε και πέναλτι.

 

Κίτρινες: Γεμρέμοβιτς / Ντουμπία, Ζελάγια

ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Ρουσιάς(73΄Λόπες), Ντιαβαρά, Μέιρα(73΄Λαμί), Γεβρέμοβιτς, Κωνσταντίνου(88΄Γαβριήλ), Κατσιάρης, Κοτσώνης, Ντρέκσα, Βούκσεβιτς(73΄Βουτσένοβιτς)

Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κορσία, Χριστοφή, Λόπεζ, Λουσέρο, Κολονίας, Βουτσένοβιτς, Φλουρής, Πρωτοπαπάς, Λέβι, Γαβριήλ, Λαμί.

 

Καρμιώτισσα: Κνομπλόχ, Τάντι, Ντούμπια, Ελ Αλουχί, Αβραάμ(63΄Ανδρονίκου), Χούμποτσαν, Μεντίμορετς, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ(83΄Ποντάφσκι), Ντούρις(53΄Σελούτσκα), Ζελάγια(63΄Κουλιμπαλί)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λούκοβ, Σελούτσκα, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Χατζηβασίλη, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Νεοφύτου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy