Καταλά: “Είναι μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα και του αρχηγού, Χάμπου Κυριάκου ενόψει του αγώνα με Βαντούζ

Διάσκεψη τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβιντ Καταλά, ενόψει του αυριανού (03/11) αγώνα κόντρα στην Βαντούζ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Μαζί του και ο Χάμπος Κυριάκου που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

Νταβίντ Καταλά:

Δυστυχώς είναι ο τελευταίος μας αγώνας στην Ευρώπη. Είχαμε απαιτήσεις στον όμιλο, όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη. Ο αυριανός αγώνας και η νίκη είναι θέμα τιμής. Θέλουμε να βρούμε την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να πάρουμε ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας”.

Για την επίσκεψη Κίρζη στο Κολόσσι: “Η πίεση είναι πάντα εκεί. Τώρα αν μας επηρεάζει στο ποδοσφαιρικό δεν νομίζω. Ήταν ευεργετική η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο”.

Χάμπος Κυριάκου:

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη θέση. Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή διοργάνωση. Kατι δεν πάει καλά όταν βλέπουμε τον πρόεδρο στα αποδυτήρια. Θα είμαστε καλύτεροι μετά την συζήτηση με τον πρόεδρο και θα μας βγει στην συνέχεια”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy