ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Τα του οίκου μας θα τα λύσουμε ΕΜΕΙΣ, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοι του Απόλλωνα σχετικά με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και τα επεισόια που έλαβαν χώρα στον πρόσφατο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ

Η ανακοίνωση:

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ δεν μπορούμε άλλο να μείνουμε άπραγοι μετά τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας μας, η οποία παρουσιάζετε ανίκανη να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπήρχαν στο οικοδόμημα μας αυτή τη χρονιά. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε ή να αναλωθούμε δημόσια σε ευθύνες, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα του οίκου μας θα τα λύσουμε ΕΜΕΙΣ, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις.
Πάρα τη στεναχώρια μας η περηφάνια για αυτή την ομάδα δεν επηρεάζεται με μερικές αποτυχίες και εμείς συνεχίζουμε το καθήκον μας που είναι να ακολουθούμε και να στηρίζουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ παντού ανεξάρτητα απο χαρές και λύπες, κάτι το οποίο θα πράξουμε και την Πέμπτη στη μπασταρδούπολη με όσους έχουν τα άντερα και αντέχουν.
Επίσης θα θέλαμε να αναφερθούμε και στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν εντός του γηπέδου και έχουν γίνει πρώτη είδηση, καθώς δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Αρχικά θα θέλαμε να αναφέρουμε πως είμαστε εναντίων των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν καθώς δυστυχώς, πέσαμε στην καλοστημένη παγίδα που είχε όπως φαίνεται άμεσο σκοπό την μελλοντική απαγόρευση στις μετακινήσεις οπαδών. Θα θέλαμε όμως να αναφέρουμε πως στην πόλη ΜΑΣ προκλήσεις δεν δεχόμαστε από κανένα και θα έπρεπε να αισθάνονται τυχεροί οι απέναντί που δεν έφυγαν από τα αλήθεια με νεκροφόρα από την αφιλόξενη ΛΕΜΕΣΟ(!) Όταν στέλνουν οι άλλοι την επίλεκτη ομάδα πυγμαχίας (εδώ γελάμε) να προκαλέσει και έρχεται αντιμέτωπη με τα αλάνια του λιμανιού, ούτε μπορούμε αλλά ούτε και θέλουμε να τους ελέγξουμε. Η καραμέλα που βρίσκει πάντα τους οργανωμένους συνδέσμους να έχουν την ευθύνη πρέπει πλέον να σταματήσει.
Παρακολουθούμε εδώ και καιρό σκόπιμες αδράνειες των υπευθύνων αλλά και κυρίως της αστυνομίας που έχουν ως αποτέλεσμα τον στιγματισμό των οργανωμένων οπαδών.
Κύριοι, σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και αυτή τη φορά σε αντίθεση με την κάρτα οπαδού δεν πρόκειται να δεχτούμε την επίσημη ταφόπλακα στο οπαδικό κίνημα που είναι η απαγόρευση στις μετακινήσεις. Η πάγια σας τακτική του πονάει το χέρι κόβει το χέρι με τις συνέπειες να βαραίνουν μόνο εμάς δεν θα περάσει γιατί αυτή τη φορά η ευθύνη και οι συνέπειες θα είναι αποκλειστικά δικές σας.
Θα επανέλθουμε εντός των ημερών επί του θέματος με λεπτομερής ανακοίνωση και δράσεις.
Κλείνοντας, ενημερώνουμε τα μέλη μας πως υπάρχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον αυριανό Ευρωπαϊκό μας αγώνα και δίνουμε το ραντεβού μας απόψε στο κλειστό η ώρα 19:00 για τον αγώνα της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy