Μιχαηλούδης: “Η Ένωση ήταν καλή και ευτυχώς που «κρατήσαμε» το προβάδισμα μας, παρά την πίεση”

Σημερινές(24/10) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Άρη

Ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε σήμερα(24/10) δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου στον Super Sport FM 104.0. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη σημείωσε πολλά και σημαντικά που αφορούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με Ένωση: «Δύσκολη νίκη απέναντι στην Ένωση. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, πολύ σημαντικό».

Για την πρώτη νίκη στο «ΠΑΠ»: «Φεύγει και αυτή η κατάρα. Χάσαμε τα δύο πρώτα, όμως τώρα «έσπασε» και αυτό. Καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση γρήγορα. Η Ένωση ήταν καλή και ευτυχώς που «κρατήσαμε» το προβάδισμα μας, παρά την πίεση. Αντιδράσαμε μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό μας. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υποτιμούμε καμία ομάδα, παρόλο που μπήκαμε σε μία νέα εποχή και έχουμε άλλους στόχους».

Για την έλλειψη ενέργειας: «Η ενέργεια στο ματς με τον Απόλλωνα έπαιξε ρόλο, όμως γλιτώσαμε και πήραμε τη νίκη. Η Ένωση είναι εξαιρετικό σύνολο, βελτιωμένο και μας έβαλε δύσκολα».

Για το πρωτάθλημα: «Βλέπουμε αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε, το πρωτάθλημα είναι πλήρως ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα. Ο κ. Σπιλέφσκι δίνει έμφαση στη σοβαρότητα και αυτό είναι σημαντικό για εμάς».

Για την επόμενη δοκιμασία: «Η Δόξα είναι μία ομάδα συνώνυμο της καθιέρωσης στα «σαλόνια». Θα πάμε στο παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύει τους πάντες. Το γεγονός που γίνεται Δευτέρα, είναι θετικό για εμάς, διότι θα είναι έτοιμοι κάποιοι παίκτες μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy