Φανούριος: “Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο υλικό μας και θα έρθουν και τα γκολ. Οι πέντε βαθμοί διαφορά από την κορυφή δεν είναι τίποτα”

Σημερινές(24/10) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(24/10) στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Τι ανέφερε:

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και για το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ντνίπρο: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και βάση απόδοσης και ευκαιριών. Σαφέστατα είναι ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, όμως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Ντνίπρο που είναι 50-50 για να πάρουμε την νίκη που θα μας φέρει κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναχωρούμε την Τετάρτη. Αγωνιστικά θα είναι σίγουρα εκτός οι Ρομπέρζ, Φυλιώτης και Μαλεκκίδης. Θα έχουμε 600 οπαδούς, όσα και τα εισιτήρια που είχαμε στη διάθεσή μας».

Για επιθετικό πρόβλημα: «Οι αριθμοί τις περισσότερες φορές λένε την αλήθεια, όμως υπάρχουν και επεξηγήσεις. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται με 25 παίκτες και η πρωτοπόρος με την ίδια ενδεκάδα, αντιλαμβάνεστε πως δεν μπορεί να έχει και ρυθμό και συνοχή και να είναι στιβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Καταλά δεν έχει συνεχώς ένα πλάνο, το διαφοροποιεί και δεν είναι βοηθητική αυτή η διαδικασία που κάνουμε σε Κύπρο και Ευρώπη για να είμαστε σε καλό φεγγάρι. Δεν είναι η δικαιολογία αλλά η πραγματικότητα. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο υλικό μας και θα έρθουν και τα γκολ. Οι πέντε βαθμοί διαφορά από την κορυφή δεν είναι τίποτα».

Για τη διαιτησία: «Όταν οι ίδιοι οι διαιτητές δεν βοηθούν τον εαυτό τους να μην περιμένουν από τις ομάδες να τους στηρίξουν. Ακόμη και με την ισοπαλία με την ΕΝΠ δεν σταθήκαμε στη διαιτησία, Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, πρέπει η εξέλιξη των διαιτητών να συγχρονίζεται με την εξέλιξη των ομάδων. Όταν έχουμε το VAR και δεν το χρησιμοποιούμε σωστά, θα φτάσουμε πίσω στην εποχή που δεν το είχαμε. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολλά. Είναι και θέμα ικανότητας κάποιων διαιτητών και όχι σκοπιμότητας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy