Απόλλων: “Κτύπησε” κόντρα στη ροή του αγώνα και καλείται να το διαχειριστεί!

Με όμορφη κεφαλιά ψαράκι του Ρόμπερζ, μετά από συστημένη σέντρα σε κόρνερ του Γιόστεν ο Απόλλωνας προηγείται με 1-0 της Αλκμάαρ στο ημίχρονο

Δεν μπήκε καλά ο Απόλλωνας στον αγώνα με αποτέλεσμα η Άλκμααρ να βάλει την πίεση της ψηλά και να βάζει δύσκολα στους “γαλάζιους”, που φάνηκε ότι ξαφνιάστηαν από τον τρόπο παιχνιδιού που ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι.

Οι ολλανδοί είχαν κάποιες καλέ προυποθέσεις και την τεράστια διπλή ευκαιρία με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου στον αγώνα. Ο Απόλλωνας όμως ηταν εκείνος που σκόραρε με τον Ρομπέρζ να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα του Βερχούλστ μετά από κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν όμως δεν κατάφεραν κάτι και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0 για τον Απόλλωνα.

Πλέον οι “γαλάζιοι” θα πρέπει με σωστή διαχείριση να κρατήσουν τα υπέρ τους δεδομένα στην επανάληψη, να γίνουν πιο σοβαροί στις μεταβιβάσεις, κάποιοι ποδοσφαιριστές να μπουν σστο κλίμα του αγώνα ώστε να έρθει η πρώτη νίκη στον όμιλο που θα δίνει ελπίδες πρόκρισης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy