Καταλά και Αρτυματάς μίλησαν για τον αγώνα με Άλκμααρ

Διαβάστε τι ανέφεραν οι δυο τους για την αυριανή(13/10) προσπάθεια που θα γίνει απέναντι στην Ολλανδική ομάδα

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πααρέθεσε ο Απόλλωνας πριν τον αυριανό(13/10) αγώνα με την Αλκμααρ στο ΓΣΠ.

Στη διάσκεψη μίλησαν ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά και ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Αρτυματάς.

Τι ανέφεραν:

Νταβίντ Καταλά:

Έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε ως ομάδα, να μεγαλώσουν οι παίκτες, να μεγαλώσω εγώ ως προπονητής απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί χωρίς τη μπάλα, να είμαστε συμπαγείς και να μην επιτρέψουμε να δεχθούμε γκολ. Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ΑΖ. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια. Να είμαστε σοβαροί αμυντικά, αν σκοράρουν, θα γίνει δύσκολο το έργο μας και πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν.

Ο Βα δεν θα είναι έτοιμος για αύριο. Είναι νωρίς να ξέρουμε, στόχος μας να είναι διαθέσιμος στον επόμενο αγώνα. Προσπαθώ να μην αλλάζω πολλά πράγματα. Προσπαθούμε να κρατάμε την ταυτότητα μας.

Ναι περίμενα καλύτερη συγκομιδή στα ευρωπαικά παιχνιδια. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολους αγώνες. Οι διαφορές είναι μικρές. Δεν είναι εύκολο. Αυτή είναι όμως η πραγματικότητα. Πιστεύουμε πως έχουμε την ευκαιρία μας. Υπάρχει βελτίωση στην φυσική κατάσταση. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό τον τομέα”.

Παναγιώτης Αρτυματάς:

“Η Άλκμααρα είναι ένας αντίπαλος με πολύ ποιότητα, μπορούμε όμως να βρούμε λύσεις και με το πλάνο του προπονητή να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Εγώ όποτε παίρνω την ευκαιρία είμαι έτοιμος. Δουλεύω σκληρά γι’ αυτή την ευκαιρία.

Βλέπω παραδείγματα από μεγάλους παίκτες, θέλω να φτάσω σε υψηλό επίπεδο. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για ένα ποδοσφαιστή. Το κλίμα στην ομάδα αλλά και η βοήθεια που παίρνω από τον προπονητή και το τιμ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy