Μιχαηλούδης: “Είναι ξεχωριστό το συναίσθημα, όχι τόσο γιατί είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά γιατί σε υπολογίζουν”

Σημερινές(7/10) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ του Άρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε σήμερα(7/10)στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ».

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι, όπως και τα επόμενα που ακολουθούν. Αυτά απέναντι σε ομάδες που στοχεύουν το πρωτάθλημα, είναι ξεχωριστά. Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν με την απόδοσή της».

Για το αγωνιστικό: «Έχουμε την απουσία του Γιαγκό που είχε δεχτεί κόκκινη με την Καρμιώτισσα. Ο Μπακέ και ο Γιαντάλ που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας».

Για την καλή παράδοση κόντρα στην ΑΕΚ: «Πέρσι κερδίσαμε δύο φορές την ΑΕΚ, όμως άλλα δεδομένα πέρσι, άλλα φέτος. Αγωνιζόμαστε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», τυπικά γηπεδούχοι. Δεν παίζουν κάποιο ρόλο αυτά. Πέρσι κάναμε καλά παιχνίδια με την ΑΕΚ, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με μία ομάδα που έχει ψηλούς στόχους».

Για το γεγονός πως ο Άρης είναι στην πρώτη θέση: «Οι φίλοι του Άρη τόσα χρόνια έβλεπαν την ομάδα να ανεβοκατεβαίνει στη Β’ κατηγορία. Είναι ξεχωριστό το συναίσθημα, όχι τόσο γιατί είναι στην πρώτη θέση, αλλά γιατί σε υπολογίζουν. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση είσαι, όμως όταν πλησιάζει η ώρα του αγώνα, βλέπουν να υπολογίζεται η ομάδα τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά».

Για το γεγονός πως μίκρυναν οι αποστάσεις: «Φέτος είναι περισσότερο εμφανές, είδαμε αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές. Μίκρυναν οι αποστάσεις, όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και αυτό δίνει ξεχωριστό τόνο στο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται και από τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο».

Αν θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία: «Θα έχουμε πάλι λεωφορείο δωρεάν για τον κόσμο μας και αυτό θα γίνει μέχρι να μπούμε επιτέλους στο νέο μας γήπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy