Τόνι Αντωνίου: “Δύσκολος αγώνας, όμως πάμε με καλή ψυχολογία για να κυνηγήσουμε βαθμολογικό κέρδος”

Σημερινές(7/100 ραδιοφωνικές δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Καρμιώτισσας

Ο τεχνικός διευθυντής της Καρμιώτισσας, Τόνι Αντωνίου, μίλησε σήμερα(7/10) στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ», για τον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Δύσκολος αγώνας. Πάμε με καλή ψυχολογία. Τα δύο τελευταία παιχνίδια τα κερδίσαμε. Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τον αγώνα, το βλέπουμε σοβαρά και πάμε για καλή εμφάνιση στο ΓΣΠ».

Για την αγωνιστική άνοδο: «Είμαστε μία καινούρια ομάδα, βρίσκουμε τα πατήματά μας. Η ομάδα έχει ανάγκη από ομοιογένεια και χρόνο. Σιγά-σιγά τα αποτελέσματα έρχονται και θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε αγωνιστική. Βγάζουμε χαρακτήρα. Οι νίκες μας δυναμώνουν. Οι παίκτες έχουν τον χαρακτήρα και θα το βλέπουμε κάθε αγωνιστική».

Για τον στόχο της ομάδας: «Η ομάδα πιστεύουμε πως θα ανέβει αγωνιστικά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα και από εκεί και πέρα να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Για τον νέο προπονητή: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, με εμπειρία και γνώσεις και νομίζω πως θα πάει πολύ καλά».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι μία ομάδα που δεν χρειάζεται πολλά σχόλια. Μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες της Κύπρου. Δεν ξεκίνησε καλά, έχει φέρει έναν νέο προπονητή. Νομίζω πως θα δούμε διαφορετική ομάδα».

Αν είναι πρόκληση το αποψινό παιχνίδι: «Κάθε παιχνίδι είναι μία πρόκληση για εμάς. Στόχος μας είναι είμαστε ανταγωνιστικοί»

Για το αγωνιστικό: «Μόνο ο Μπεν Σαλάμ θα λείψει, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες».

Για το Τσίρειο: «Δεν γνωρίζω, όμως κάποια στιγμή η ομάδα θα πρέπει να έρθει στην Λεμεσό. Θα ενημερώσουμε σύντομα. Εάν και εφόσον το Τσίρειο θα έχει χώρο για εμάς, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην αγωνιζόμαστε εκεί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy